2011. december 22., csütörtök

SONY FULL HD LCD TV "40" képátlóval NMÁ!!! - Jelenlegi ára: 55 000 Ft


JellemzőkKDL-40V4000
Élvezzen elképesztően tiszta és kidolgozott képet a BRAVIA ENGINE 2 képjavító ill. a speciális kontrasztjavító (ACE) technológiának köszönhetően
A „ draw the LINE” design koncepcióval és a zongorafekete felületekkel a BRAVIA W4000 LCD TV fantasztikusan néz ki, és praktikusan elforgatható.
Nincs ennél a televíziónál tökéletesebb választás, ha ön odavan a filmekért. A 24p True Cinema technológiának köszönhetően, pontosan a rendező elképzelései szerint nézheti a filmet.
A BRAVIA Sync funkciónak köszönhetően, csak egyetlen gombot kell megnyomnia a távvezérlőn a teljes házimozi rendszerének vezérléséhez, csakúgy, mint az olyan külső készülékek menüjének kezeléséhez, mint a HandycamŽ videokamera.
A három HDMIŽ bemenettel (kettő a készülék hátoldalán, egy az oldalán, mindegyik CEC funkcióval) még egyszerűbbé válik a nagy felbontású források, például Blu-ray Disc™ lemezek és PLAYSTATIONŽ3 játékok csatlakoztatása.
A Virtual DolbyŽ Surround és a BBEŽ ViVA hangtechnológia gondoskodik arról, hogy mindössze két első hangsugárzóból érkező digitális surround hangot élvezhessen.
Nézzen digitális tévét a beépített normál felbontású digitális földfelszíni hangolóegységgel (MPEG-2) *A készülék a magyarországi szabadon fogható, földfelszíni digitális sugárzás vételére csak kiegészítő set-top box csatlakoztatásával alkalmas.
Nézzen kábeltévét a beépített digitális kábeltunerrel (országfüggő, csak ha a szolgáltatók is támogatják)
A külön megvásárolható SU-WL500 tartozékkal falra is szerelhető
Energiafogyasztási adatok: 0, 19 W készenléti üzemmódban, 175 W működés közben
További funkciók megtekintéséhez kattintson ide
Ne feledje, hogy kiegészítőink csak bizonyos típusokkal használhatók és a műszaki jellemzők országonként eltérőek lehetnek.
 



Jelenlegi ára: 55 000 Ft

Az aukció vége: 2012-01-08 05:22
. SONY FULL HD LCD TV "40" képátlóval NMÁ!!! - Jelenlegi ára: 55 000 Ft