2011. december 26., hétfő

Capitaly (Az üzleti élet játéka) társasjáték - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Nem használt, egyszer kipróbált társasjáték. Befóliázva ki lehetne rakni egy bolt polcára is, hibátlan tábla, gyűrődésmentes pénzek.
Idézet a játék leírásából:
"Éleslátást, sok találékonyságot és gyors elhatározást igényel. Rendkívül fordulatos és valamennyi játékos számára állandóan egyaránt érdekes. A Capitaly úgy a szórakozásra vágyó felnőttek, mint az értelemes ifjúság számára a legkellemesebb időtöltés. Bár kockadobások révén folyik a játék, annak végső kimenetelét mégsem annyira a szerencse, hanem a játékosok kombinációs készsége és találékonysága dönti el. A játékban 3-7 személy vehet részt, akik közül az egyik bankár.
A játék lényege, hogy a tábla körüli mezőket, melyek telkeket és egyéb vagyontárgyakat jelképeznek, az egyes játékosok birtokba veszik és ezután a többi résztvevő, ha a játék folyamán erre a mezőre ér, a tulajdonosnak bért fizet. Az adásvétel és bérfizetések következtében a pénz és vagyontárgyak a játékosok között ide- oda cserélődnek, míg végül minden érték egy játékosnál halmozódik fel. A játéknak akkor van vége, ha az összes résztvevő- egy kivételével- elvesztette minden pénzét és vagyontárgyát. Az nyer, akinél végül minden vagyon összegyűlt. "
A játék lefolyását több módon is gyorsítani lehet.....



Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Az aukció vége: 2012-01-05 15:00
. Capitaly (Az üzleti élet játéka) társasjáték - Jelenlegi ára: 4 500 Ft