2011. augusztus 1., hétfő

Aktív antenna AN-101 a Sony World Receiver

Aktív antenna AN-101 a Sony World Vevő:
Az aktív antenna AN-101 egy tartozék a ICF SW-1 World vevő a Sony. Az AN-101 Aktív antenna, amely szintén jön a Sony, áll az antenna modul bővíthető kábel és az antenna vezérlő egység.

Az üzemeltető az aktív antenna, az antenna modul szükséges négy AA elem, amelyek nem szerepelnek ott. Ezen kívül a kábel bővíthető akár öt méter. Az antenna Az antenna modul bevezetni és intézkedéseket öt láb biztosítása érdekében jó vétel.

* A Sony ICF SW-1 World vevő nem tartalmazza

Az aktív modul van be-és kikapcsolása csúszka, a csillapító elem és egy csúszka a recepción. Ezen kívül van két különböző csatlakozók az antenna modult és egy nyílással az antenna a Sony ICF SW-1 világában vevő.

Az aktív antenna AN-101 teljes mértékben működőképes, és kész. Ő alig jeleit használja, és található egy nagyon jó állapotban.

Én ajánlat csak a rádiót gépek. Ezen kívül a vevő átveszi az eladási ár a szállítási költség és csomagolás aránya 5 €. A termék is felkapott egy ülésen helyett.

Ha felkeltettük érdeklődését, vagy kérdése van, akkor forduljon hozzám bármikor kattintson a "írjon e-mailt!" Ha érdekel, hogy adatait az értékesítési folyamat e-mailen tisztázni kell.
Ár: 30 EUR