2012. február 9., csütörtök

Pihenés Lillafüreden - Lillafüred Kapuja Minihotel - Jelenlegi ára: 1 Ft

A 2 fő részére szóló utalvány a lillafüredi Lillafüred Kapuja Minihotelben váltható be 2012. 07. 01-ig, a kiemelt ünnepek kivételével a szállodával történő előzetes időpont egyeztetést követően. Hétvégén is felhasználható.
Az utalvány tartalma:
3 nap/ 2 éjszaka szállás 2 fő részére kétágyas szobában
félpanziós ellátás (reggeli, vacsora)
 
Külön fizetendő a helyszínen az idegenforgalmi adó: 450 Ft/fő/éj.
Lillafüred igazi paradicsom a turisták számára. Hatalmas élményt nyújt ha az erdei vasúttal közelítik meg-e varázslatos vidéket. A vonat a miskolci kiliáni lakótelepről indul. Útja során először a város utolsó két nagy lakótelepét a Diósgyőr és a Majláth városrészt szeli át hosszában, majd az erdőben halad és itt tulajdonképpen a hotelünktől légvonalban 200 méterre található egy megállója a kisvonatnak.
A Hotel Miskolc és Lillafüred között, a Csanyik völgyi Vadaspark bejáratánál található, egy déli fekvésű, lankás domboldalon. A hotel szobáiból a Bükk hegység csodálatos képe tárul elénk. Tavasszal a mindenféle zöldben pompázó fákat láthatjuk, nyáron a madarak csiripelését hallgathatjuk, ősszel feledhetetlen látványt nyújtanak a sokszínben lehulló levelek, télen pedig a hóborította hegytető ad lenyűgöző képet. Ez a sokarcú hegység ad egy kellemes környezetet amelyben a hihetetlenül friss levegő biztos és kellemes kikapcsolódást nyújt az Ön és Kedves Családja számára.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-08 13:22
. Pihenés Lillafüreden - Lillafüred Kapuja Minihotel - Jelenlegi ára: 1 Ft