2012. február 4., szombat

1FT PROMOD fekete skinny nadrág 36-os S/M - Jelenlegi ára: 1 Ft


CSAK 4 NAPIG!!!
SZINTE MINDEN TERMÉK 1 FT-RÓL INDUL!
HA NEM AKARSZ LEMARADNI RÓLUK, AKKOR AKÁR AZONNAL, FIX ÁRON IS ELVIHETED ŐKET!!!
TÖBB TERMÉK EGYÜTTES VÁSÁRLÁSA ESETÉN EGYÜTTES SÚLYUK ALAPJÁN CSAK EGY POSTAKÖLTSÉG FIZETENDŐ!!!
ÉRDEMES MEGNÉZNI TOVÁBBI AUKCIÓIMAT IS, MERT RENGETEG MÁRKÁS TERMÉKET TALÁLHATSZ KEDVEZŐ ÁRAKON! AZ ALÁBBI LINKRE KATTINTVA MEGTEHETED:
http: //www. vatera. hu/listings/index. php? td=on&;;; us=matyasd&;;; ob=2&;;; obd=2 
2011 ŐSZ/TÉL
PROMOD
TRENDI  FEKETE SKINNY NADRÁG, ELASZTIKUS, PUHA FARMER HATÁSÚ ANYAGBÓL, A LEGSZUPEREBB FAZONNAL (LEGGINGS FAZONÚ)
- Állapot:  párszor viselt, egyetlen hibája egy kb. 0, 5 cm-es kör alakú lyuk (6. KÉPEN LÁTHATÓ). Ezt aki akarja könnyen orvosolhatja, meg lehet varrni. Én véletlenül szakítottam ki, de már nem javíttatom meg. Idei modell, bolti ára 9. 990 Ft volt. KÉRLEK, ANNAK TUDATÁBAN LICITÁLJ, HOGY BÁR A NADRÁGOT KB. 3X VISELTEM, ÉS EZÁLTAL ÚJ ÁLLAPOTÚ LENNE, DE A BAL COMBKÖZÉPEN KB. 0, 5 CM-ES LYUK VAN!!!
- Mérete: (címkét kivágtam),  beleírt HU 36-os,  S-re és M-re is ajánlom, lásd mért méreteket.
- Mért mérete:  hossza: 82 cm belül és 102 cm kívül; derékbősége: 38-42 cm x 2; ülepek: 20 cm és 33 cm; szárbősége alul: 13 cm x 2.
- Anyaga:  78% pamut, 20% poliészter, 2% elasztán.
Szép koromfekete, nem fakó, csak a vaku hatására tűnhet annak. Helyenként nagyon halványan koptatott a varrásoknál, már gyárilag ilyen volt.
Az első két fotó katalóguskép, amely megfelel a nadrágnak, a többi képet én készítettem.
CSERE ÉS BESZÁMÍTÁS NEM LEHETSÉGES!  
(Ezekkel kapcsolatos kérdésekre nem válaszolok - köszönöm a megértést! )
KÉRLEK, LICITÁLÁS ELŐTT OLVASD EL AZ ALÁBBIAKAT:  
- MINDEN TERMÉKEM AZONNAL VIHETŐ!
- LICITET NEM TÖRLÖK!
- Csomagolási költséget nem számítok fel!  
- Több termék együttes vásárlása esetén a postaköltség megállapítása súlyuk alapján történik, nem kell külön-külön postaköltséget fizetni!  
- A postai díjszabás megállapítása az éppen érvényes Magyar Posta díjszabása szerint történik! A termékek súlyát lemérem, és ez alapján kerül kiszámításra a postaköltség!  
- Utánvétellel NEM postázok!
- Sima levélként csak a Vevő saját felelősségére postázok, mert a posta hibája miatt (ha netán nem érne oda a termék) nem fizetek kártérítést!
- Fizetési módok:  bankban történő pénztári befizetés, banki átutalás, rózsaszín csekk (csak a lakcímemre történő befizetéssel és nem a bankszámlámra)! Rózsaszín csekkes fizetés esetén kérem előre jelezni!  
- Az aukció lezárása után e- mail-ben értesítelek az utaláshoz szükséges adatokról, ha erre 3-4 napon belül nem reagálsz, akkor telefonon is megpróbálom Veled felvenni a kapcsolatot. Ha ez sem sikerül és a továbbra sem jelentkezel, akkor az aukció zárása után 7 nappal, amennyiben nem lehet tovább várni, egy üzenet írok az adásvételtől való elállásról és megadom a megfelelő értékelést.



Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2012-02-05 17:55
. 1FT PROMOD fekete skinny nadrág 36-os S/M - Jelenlegi ára: 1 Ft